Elfde skatehappening op Veemarkt

Mobiel skatepark in Wilderen en Kortenbos

Mobiel skatepark in Wilderen en Kortenbos

Het skatepark op de Veemarkt Foto: if

Sint-Truiden - Een 7-tal skatetoestellen worden deze maand nog in Wilderen en Kortenbos geplaatst. Jongeren kunnen er terecht om hun kunsten te tonen. In sepember heeft op de Veemarkt de elfde skatehappening plaats.

Al jaren is er op het parkeerterrein van de Veemarkt aan de Speelhoflaan een schitterend skatepark met ramps en andere leuke obstakels. Maar ook jongeren uit de deelgemeenten hebben de behoefte om de skates aan te binden en zich uit te leven, maar geraken soms moeilijk ter plaatse.

De jeugddienst komt hieraan tegemoet tijdens de komende vakantiemaanden. Deze maand staan de toestellen tot 12 augustus aan het speelplein in Wilderen en van 12 augustus tot 31 augustus naast de parochiezaal in Kortenbos.

Skatehappening

De elfde Skatehappening heeft plaats op 18 september op het skateterrein op de Veemarkt. De Skatehappening wordt mee ondersteund door de Poopoostyle. Er zijn demonstraties en wedstrijden, waarbij deelnemers vele leuke prijzen kunnen winnen. Voorts wordt er ook een graffitiworkshop en een game-toernooi georganiseerd. 

Corrigeer

Immo in de regio

Auto's in de kijker

Jobs in de regio