Kamilia Manaf te gast tijdens Pride Week

Debat met Indonesische holebi-activiste in De Bogaard

Debat met Indonesische holebi-activiste in De Bogaard

Kamilia Manaf Foto: if

Sint-Truiden - De Indonesische holebi-activiste Kamilia Manaf is donderdag 10 mei om 20 uur te gast in cultuurcentrum De Bogaard. Ze gaat er in debat over hoe het er in Indonesië aan toe gaat als lesbienne en vertelt ze alles over haar stichting Kartini Sejati.

Kamilia Manaf is een lesbische radiojournaliste die zelf het stigma en de discriminatie ondervond waarmee lesbiennes dagelijks te maken hebben in Indonesië. Van 2008 tot 2011 was Kamilia ook actief als bestuurslid van ‘International Lesbian and Gay Association’. In 2009 richtte ze Kartini Sejati op. Dit is de eerste boksclub voor vrouwen die het slachtoffer zijn geworden van geweld.

Kamilia Manaf is in het kader van de Belgische Pride-week te gast in ons land. De avond start met een vertoning van de documentaire 'Regenboogliefde met Vreemde Wortels?' van Alliàge, Merhaba en Cripel.

Ze komt naar Sint-Truiden op uitnodiging van de holebi-verenigingen WISH, True Colours Café, ST-OUT en het AHHA-project van Fedasil

Op het programma staat ook 'Regenboogliefde met vreemde wortels?', een documentaire van Alliàge, Merhaba en Cripel. Daarnaast komen professionelen aan het woord die beroepshalve of door hun inzet in contact komen met allochtone holebi’s en holebi-asielzoekers.

Corrigeer

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio