Voorzitterswissel bij Haspengouwse ondernemersclub @hoc

Patricia Robinne voorzitter Haspengouwse ondernemersclub

Patricia Robinne voorzitter Haspengouwse ondernemersclub

Patricia Robinne Foto: if

Sint-Truiden - Zaakvoerder van het Truiense communicatiebureau Idearté Patricia Robinne volgt Luc Heylands (Europower Generators) op als voorzitter van de Haspengouwse ondernemersclub @hoc.

Als voorzitter wil Patricia de economische visienota van @hoc in de praktijk omzetten, het ledenaantal opdrijven en gericht communiceren met de achterban.

De Haspengouwse ondernemersclub @hoc is een netwerkvereniging voor bedrijfsleiders uit de regio Haspengouw, meer bepaald de gemeenten Sint-Truiden, Nieuwerkerken, Borgloon, Heers, Wellen, Gingelom en Kortessem. @hoc vertegenwoordigt de leden naar de lokale overheden toe en streeft gemeenschappelijke belangen na.

Na 5 jaar voorzitterschap draagt Luc Heylands de fakkel over aan Patricia Robinne. Patricia, geboren in Sint-Truiden en opgegroeid in Mechelen-Bovelingen, stamt uit een familie van zelfstandigen. Ondernemen zat haar dus in het bloed. Dat leidde tot de oprichting van Idearté, een creatief communicatiebureau dat ondertussen uitgegroeid is tot een 10-koppig team.

De kersverse voorzitter wil voortbouwen op de fundamenten uit het verleden, maar zeker ook haar eigen accenten leggen. ‘Wij zullen kwalitatieve netwerkmomenten blijven aanbieden, die ondernemers uit de regio inspireren en stimuleren. Voorts is het de ambitie één keer per jaar te verbroederen met een andere Limburgse ondernemersclub. Wij willen ook wegen op het beleid, en werken momenteel volop aan een economische toekomstvisie voor de regio’, zegt Robinne.

Op dit moment telt @hoc 77 leden. Voka – Kamer van Koophandel Limburg ondersteunt de vereniging logistiek en inhoudelijk sinds de oprichting.
 

Corrigeer

Immo in de regio

Auto's in de kijker

Jobs in de regio