"Een e-bike is niet alleen nuttig als recreatieve fiets"

"Een e-bike is niet alleen nuttig als recreatieve fiets"

“Een e-bike is niet alleen nuttig als recreatieve fiets, maar ook om naar je werk te fietsen of de kinderen naar school te brengen", zegt Hilde De Laat (midden). Foto: ema

Arendonk - Bewegingspunt Arendonk organiseert zondag een ‘workshop elektrisch fietsen’ in de Renova. Tijdens de workshop kun je kennismaken met de werking en de voordelen van een elektrische fiets.

De workshop vindt plaats op zondag 10 mei en begint met een informatiesessie om 9.30 uur. Vanaf 10 uur kunnen de deelnemers indien gewenst een testrit maken op een vastgelegd parcours. De lokale fietsenmakers stellen daarvoor enkele nieuwe e-bikes ter beschikking.

“We willen hiermee vooral de beroepsactieve bevolking bereiken”, zegt Hilde De Laat van Bewegingspunt Arendonk. “Een e-bike is niet alleen nuttig als recreatieve fiets, maar ook om naar je werk te fietsen of de kinderen naar school te brengen.”

Behalve elektrische fietsen kunnen de aanwezigen ook plooi- en bakfietsen uitproberen. De toegang is gratis. Op de parking van café-feestzaal Renova wordt voor de gelegenheid ook een fietscafé ingericht.

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio