Vrouw verliest ring "met grote emotionele waarde" op terrastheater

Vrouw verliest ring "met grote emotionele waarde" op terrastheater

"Het was de eerste keer dat ik de ring droeg", zegt Rita Luyckx. Foto: ema

Arendonk - Rita Luyckx uit Dessel zit in zak en as nadat ze een peperdure “ring met grote emotionele waarde” is kwijtgeraakt in restaurant Bistro M in Arendonk. Op en rond de markt in Arendonk vond zondag 'Pret oep de Mèt' plaats, een groot volksfeest met terrastheater in tien lokale horecazaken.

“Ik zat de hele middag op het terras van Bistro M”, zegt de vrouw uit Dessel. “Toen ik naar het toilet ging en mijn handen wilde wassen, deed ik mijn ring uit. Alleen vergat ik hem achteraf weer aan te doen. Wanneer ik even later terugkwam, bleek hij weg te zijn. Ik had het juweel, een zilveren ring met een waardevolle blauwe edelsteen, net gekocht op vakantie in Sri Lanka. Ik had er heel lang naar gezocht ginder en eindelijk gevonden. Zondag was het de eerste keer dat de ring droeg. En nu ben ik hem alweer kwijt. Ik ben er kapot van.”

Via de krant en de sociale media doet Rita Luyckx nu een oproep aan de dader, in de hoop dat hij of zij tot inkeer komt en het kostbare juweel toch nog terugbrengt.

Corrigeer

Immo in de regio

Auto's in de kijker

Jobs in de regio