Ondernemers verwennen volle zaal met 400 vrouwen

De initiatiefneemsters: Nancy Willems van kledingzaak Fashion Room Turnhout, Nancy Claessen van cadeauwinkel Josephin’s in Ravels en Noor Van der Moeren van Lingerie Nore in Weelde Foto: ema/rr

Ravels - Nancy Willems van kledingzaak Fashion Room Turnhout, Nancy Claessen van cadeauwinkel Josephin’s in Ravels en Noor Van der Moeren van Lingerie Nore in Weelde hebben samen met tien andere lokale ondernemers een succesvolle ‘Ladiesnight’ georganiseerd in De Wouwer in Ravels.

In een uitverkochte zaal genoten de vierhonderd aanwezige meisjes en vrouwen van een prachtige modeshow en tal van presentaties en demonstraties: van juwelen, make-up, mode, styling en wellness. Ook konden ze er proeven van een welkomstcocktail met gastronomische hapjes en fijne zoetigheden. De dertien deelnemers waren Belle Innoa uit Ravels-Eel, Bie Blockhuys uit Lille, Cindy’s Taartenbodem uit Ravels, Déco 58 uit Beerse, Délicieuse uit Ravels-Eel, De Nieuwe Burcht uit Poppel, Din Fest uit Kasterlee, Fashion Room Turnhout, Josephin’s uit Ravels, Lingerie Nore uit Weelde, Saraah uit Oud-Turnhout, Upper at Home uit Ravels en Victoria uit Turnhout.

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio