Julie Vermeulen en Elena Nieuwlaet winnen de REUZENwedstrijden

Elena Nieuwlaet haar reuzentekening werd uit de vele inzendingen gekozen. Zij kreeg een reuzegrote UiT-na-schoolbox. Foto: gemeentebestuur Maldegem

Maldegem - De gemeentelijke vrijetijdsdiensten organiseerden deze zomer twee leuke REUZENwedstrijden. Tijdens de UiT-& Avondmarkt werden de twee winnaars bekendgemaakt.

Schatten-met-vlieg zoektocht
Een hele zomer lang kon je het schatten-met-vlieg spel spelen, een spannende zoektocht in Maldegem met zeven leuke opdrachten. De zoektocht startte op de markt, leidde je naar de Bibliotheek, Sporthal Meos, het Sint-Annazwembad en eindigde in het Sint-Annapark. Per opdracht kon je een broer van Klein Duimpje bevrijden en verdiende je één letter van het achtletterwoord. Wie uiteindelijk het sleutelwoord ‘vakantie’ aan het UiTloket indiende, maakte kans op de hoofdprijs. Uit alle juiste antwoorden werd één winnaar geloot. Julie Vermeulen kreeg vrijdag een M-bon van € 25.

UiT-na-school postkaartactie
Om het gemeentelijk naschools vrijetijdsaanbod te promoten organiseerden de vrijetijdsdiensten aan het begin van het schooljaar voor de derde maal de UiT-na-school postkaartactie via alle Maldegemse lagere scholen. Aan deze postkaartactie was opnieuw een wedstrijd gekoppeld, ditmaal een tekenwedstrijd in het teken van reuzen. Op de postkaart - voor de gelegenheid op reuzenformaat - moesten kinderen zelf een reus tekenen, schilderen of er een collage van maken. Hun tekening mochten ze dan in de reuzenbrievenbus aan het UiTloket deponeren. Elena Nieuwlaet haar reuzentekening werd uit de vele inzendingen gekozen. Zij kreeg vrijdag een reuzegrote UiT-na-schoolbox met allerhande vrijkaarten voor gemeentelijke activiteiten o.a. tien filmtickets en een gezinsticket voor Den Hoogen Pad,  10-beurtenkaart zwemmen en een badmuts, een tennissticker voor één uur tennis voor vier personen, één uur MEOS met de vriendjes, een bib-bon multimedia, een speelbon, enz. Elena’s tekening zal nu het uitgangspunt vormen voor een nieuw te realiseren  reus. Deze reus zal tegen Carnaval 2018 worden gerealiseerd i.s.m. de KUMA, de Raad van Elf en enkele Maldegemse Carnavalsverenigingen. 

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio