Oktoberfest op Vossenholkermis

Oktoberfest op Vossenholkermis

Foto: Vossenhol

Maldegem - Maldegem-kermis loopt bijna naar zijn einde toe en vanaf vandaag is het de buurt aan de wijk Vossenhol om kermis te vieren.

Het programma start op vrijdag 22 september met een namiddag voor senioren, die getrakteerd worden op een show van de kindjes van de wijkschool (De Ark). Savonds is er de mogelijkheid tot krulbollen, schieting, sneukeldropping, kaarting,...

Op zaterdagochtend is er het kermisontbijt (mits reservatie), een veldtoertocht en in de namiddag valt de koers voor het eerst in jaren weg en wordt er de eerste 'Vossenloop' georganiseerd. Een loopwedstrijd doorheen het landelijk vossenhol (5-10-15km). Ter plaatse inschrijven is nog mogelijk.

Op zaterdagavond (vanaf 22h00) worden alle lederhosen en dirndls bovengehaald voor het Maldegemse Oktoberfest. Wij ontvangen 2 artiesten afkomstig uit Nederland, namelijk de kleinste (dwerg) dj der lage landen, Timmie Tirol. Nadien zal Jacco riccardo zorgen voor de nodige ambiance. Veiligheid voorop, want een gratis shuttlebus wordt ingelegd tussen Markt Maldegem en de feesttent, waardoor feestvierders de auto thuis kunnen laten. 

Op zondagmiddag wordt de innerlijke mens verwend met het jaarlijkse kermismenu. De blikvanger op zondag zijn de gratis optredens terug. Tim en Thomas De Roo bijten om 17h00 de spits af, gevolgd door een optreden van Yves Segers en Paul Severs. De inkom voor deze avond is volledig gratis! Het volledige programma is terug te vinden op www.kermisvossenhol.be. 

Corrigeer

Immo in de regio

Auto's in de kijker

Jobs in de regio