Zie ginds komt... de Stroomtrein

Zie ginds komt... de Stroomtrein

Foto: if

Maldegem - Binnenkort is Sinterklaas weer in het land! Maar wist je dat hij ook vlakbij Gent en Brugge in België aankomt? Hiervoor gebruikt hij niet zijn traditionele stoomboot, neen, hij komt in het museumstation van Maldegem aan per … STOOMTREIN! De kindervriend neemt zijn trouwe pieten mee, zwart van het schoorsteenroet.

U kunt zélf met uw kinderen meerijden met de stoomtrein, in lekker verwarmde treinwagons. Sinterklaas en Pieten komen rond in de trein en delen geschenkenzakjes uit. In de trein worden ook drankjes geserveerd, en op het eindpunt kan je een mooie foto maken met de Sint en zijn Pieten. De Sinterklaasstoomtrein rijdt op 23, 24 en 30 november en op 1 december. Inschrijven voor deze dag is verplicht en kan via www.stoomtreinmaldegem.be.

U wordt vanaf 14u verwacht in het station van Maldegem, Stationsplein 8, 9990 Maldegem. Sint en Pieten komen aan om 14:15, waarna iedereen aan boord van de stoomtrein stapt, voor een treinrit zoals vroeger. Mis deze hartverwarmende familiedag niet, meer informatie: www.stoomtreinmaldegem.be

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio