Sint-Laurensscholen schenken 11 000 euro aan Music for Life

Sint-Laurensscholen schenken 11 000 euro aan Music for Life

Foto: if

Wachtebeke / Zelzate - Enkele fiere leerlingen en trotse leerkrachten van de Sint-Laurensscholen Zelzate - Wachtebeke trokken naar het Provinciaal Domein Puyenbroeck om het schoolbedrag voor De Warmste Week te overhandigen aan de presentatoren van Studio Brussel.

"Alle klassen van onze campus in Zelzate en Wachtebeke deden een acties en kozen zelf een goed doel" vertellen de leerkrachten Jan en Ruben. "Bij deze acties waren onder andere kunst maken met plastiek, gepersonaliseerde t-shirt en truien, lichtpainting, filmavonden, bruisballen, tearoom, sleutelhanger, ... Te veel om op te noemen maar elk klas maakte of organiseerde wel iets om geld in het laatje te brengen voor de actie van Studio Brussel."

De school is heel fier op zijn leerlingen voor hun inzet en deelname aan deze actie. "We voelen ons een echte Warme School". 

Op de foto de leerlingen van 6GWW die de acties hebben gecoördineerd samen met Bram van Studio Brussel op het podium van de evenementenweide in Puyenbroeck. In totaal werd een bedrag van maar liefst 11.000 euro geschonken. 

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio