Jubileumoptreden op 11 maart 2018

Feestjaar voor Sentse Saint Michael’s BigBand

Feestjaar voor Sentse Saint Michael’s BigBand

Foto: if

Sint-Laureins / Kaprijke / Eeklo / Assenede / Maldegem / Zelzate / Waarschoot / Evergem - De Saint Michael’s Big Band uit Sint-Laureins bestaat in 2018 precies dertig jaar. Een gebeurtenis die de band niet zomaar wil laten voorbijgaan. Ze pakken dan ook uit met een geweldig concert op zondagavond 11 maart 2018 in CC “De Herbakker” in Eeklo.

“Wij hebben niemand minder dan toptrompettist - componist - arrangeur Bert Joris kunnen strikken om enkele van zijn beste stukken als solist te komen spelen” zegt Godfried Claeys, voorzitter van de band. “Natuurlijk wordt hij daarbij begeleid door onze muzikanten. Dit wordt echt nog eens een avond om duimen vingers af te likken”.

Tickets

Vanaf nu kunnen voor dit uniek concert tickets besteld worden via http://www.saintmichaels.be

“Voor de reservaties zijn wij in zee gegaan met Antigone Ticket service. U wordt u dan ook doorverwezen naar hun site, om de reservatie te doen” horen we nog. “Wees er snel bij, want het aantal toeschouwers is beperkt tot 350. Wij zoeken ook nog peters en/of meters om een nummer te sponsoren. Tevens bestaat de mogelijkheid, om de 18-koppige bigband bij jullie thuis of op het bedrijf gratis te laten optreden. Voor meer informatie hierover, mailt u naar saintmichaelsbigband@gmail.com . Dan wordt er zeker met u contact opgenomen”.

Tickets kosten 14€ + 1 € reservatiekost. Het concert in de Herbakker vangt aan om 20 uur.
 

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio