46ste Jeugdcup Het Nieuwsblad

FOTO. Terugblik op frisse interprovinciale finales

Na de meer dan stralende provinciale finales in de vijf Vlaamse provincies liet het zonnetje het tijdens de interprovinciale finales op de terreinen van KSK St-Niklaas het een beetje afweten. Toch vonden velen de weg richting tribunes. Ei zo na 2.000 toeschouwers vulden de diverse tribunes.

Vele tientallen wedstrijden werden er betwist. Helaas was het mooie weer niet altijd van de partij en moesten de regenschermen af en toe worden opgestoken. Toch kon er naar hartenlust gevoetbald worden. Ons facebookteam plaatste regelmatig sfeerbeelden op onze facebookpagina www.facebook.com/jeugdcup terwijl fotograaf Marc Van Hecke alweer zijn beste beentje voorzette om ploegen en spelers in het vizier te krijgen.

Graag genieten we samen met jullie nog even na van een prachtige voetbaldag. Op maandag 21 mei is het voltallige Jeugdcupteam opnieuw paraat op de Nationale Finale. We zijn dan te gast op het A-veld van de Freethiel in Beveren-Waas. Het volledige dagprogramma vind je terug rechts op deze pagina in de file “ALLE UITSLAGEN FINALES 2017-2018”

Corrigeer