Verkiezingen 2018

Dirk Hoste voor het eerst op Samen-lijst

Dirk Hoste voor het eerst op Samen-lijst

DirkHoste Foto: if

Sint-Laureins - Na de nieuwkomers Sylie Bruyninckx, Vanessa Van den Berghe, Valerie Buyck en Annette Van der Bruggen gaat ook Dirk Hoste mee met de lijst van Samen. Morgen stelt kandidaat-burgemeester Franki Van de Moere zijn nieuwe ploeg voor waarmee hij naar de verkiezingen trekt. In onze minireeks rond de nieuwe Samen-kandiaten vandaag Dirk Hoste

Samen-voorzitter Luc De Meyere: “Dirk is gepensioneerd aannemer. Hij is gehuwd met Katrien Huyghe, vader van twee kinderen en opa van vier kleinkinderen. Dirk en Katrien zijn beiden lid van de Okra Sint-Laureins (Katrien is ook voorzitter van Okra Sint-Laureins). Reeds lang is Dirk geïnteresseerd in gemeentepolitiek maar door zijn drukke beroepsbezigheden ontbrak hem de tijd om aan politiek te doen. Nu hij met pensioen is, wil hij zich inzetten voor zijn leeftijdsgenoten in onze gemeente via het gemeentebestuur, zoals zijn  vrouw dit doet via de Okra.

Meewerken

“Ik zou zo veel mogelijk willen meewerken met de Samen ploeg om onze gemeente nog leefbaarder, fraaier, bereikbaarder, socialer,… te maken” aldus Hoste.

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio