Sint-Laurens verwelkomt nieuwe directeur

Sint-Laurens verwelkomt nieuwe directeur

Eric Van Gucht, technisch directeur, (rechts) verwelkomt algemeen directeur Gert Naessens Foto: if

Zelzate / Wachtebeke - Gert Naessens en Eric Van Gucht slaan de handen in elkaar en vormen vanaf 1 september het nieuwe directieteam van Sint-Laurens Secundair Onderwijs Zelzate – Wachtebeke.

Gert Naessens was voordien algemeen directeur van Sint-Jozef Gent en gaat nu de uitdaging aan om samen met Eric Van Gucht de dagelijkse leiding van Sint-Laurens op zich te nemen. Zij zullen toezien op kwaliteitsvol en toekomstgericht onderwijs in Zelzate en Wachtebeke.

“Niet enkel de onderwijsvernieuwingen staan voor de deur maar ook onder de nieuwbouw in Zelzate wil ik mijn schouders zetten. Samen met alle personeelsleden werken we elke dag aan de school van de toekomst in Zelzate en Wachtebeke.” zegt de enthousiaste nieuwe directeur.

Op maandag 3 september zal de nieuwe directeur de  leerlingen van het eerste jaar persoonlijk verwelkomen op de rode loper. Tussen 7:30 uur en 8:10 uur zal hij hen aan de toegangspoort van de eerste graad (Patronagestraat, Zelzate) een hand schudden en hen veel succes toewensen in hun schoolloopbaan.

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio