Zaterdag 20 juli 2019 vanaf 11 uur

WEDSTRIJD. Word VIP van de BeNeLadiesTour in Watervliet

WEDSTRIJD. Word VIP van de BeNeLadiesTour in Watervliet

Archiefbeeld Foto: Marc Van Hecke

Zelzate / Wachtebeke / Deinze / Nevele / Zulte / Aalter / Eeklo / Knesselare / Lovendegem / Zomergem / Evergem / Waarschoot / Assenede / Kaprijke / Sint-Laureins / Maldegem - Voor het zesde jaar op rij is Sint-Laureins gastgemeente voor de BeNeladiesTour. Vijf jaar lang lag de aankomst van de zaterdagrit in het dorp van Sint-Laureins. Dit jaar wijkt de wedstrijd uit naar het pittoreske Watervliet. Jij kan er als VIP van Het Nieuwsblad, de gemeente Sint-Laureins en de BeNeLadiesTour-organisatie te gast zijn.

Dameswielrennen op top-niveau. Zo omschrijf je de BeNeLadiesTour het best in één woord. Kleppers als Marianne Vos, Sanne Cant en Jolien Dhoore loop je er zomaar tegen het lijf. Voor het eerst in de geschiedenis van de wedstrijd wordt hun doortocht een heus volksfeest. Het Stee in Watervliet met de prestigieuze Kathedraal van het Noorden op de achtergrond vormt aanstaande zaterdag vanaf 11 uur het decor voor alles en iedereen die van wielrennen houdt.

Sander-Jan Beirens en Tim Haers, twee culinaire zwaargewichten, zorgen voor een heerlijke BeNeLadiesmaaltijd. Het Stee wordt voor één dag het hart van de koers. Lokale horecazaken staan in voor het laven van de dorstigen en en zorgen met onder andere hamburgers en pasta’s vro de hongerige magen. Samen met de top van het dameswielrennen staat er om 14 uur ook een nieuwelingenwedstrijd op het programma.

VIP van de BeNeLadiesTour

De gemeente Sint-Laureins, Het Nieuwsblad en het BeNeLadies-organisatiecomité verloten een 13-tal VIP-tickets ( 2 winnaars per jaargang + de hoofdprijs ). Eentje mag zelfs aanschuiven aan het VIP-diner. Een smulpartij ter waarde van 125 euro. Hoe maak jij kans om zo’n ticket te pakken te krijgen ?

Stuur vandaag, zondag 14 juli vanaf 9 uur, een SMS-je naar 0475-781.025 met volgende vermeldingen : VIP-BeNeLadies + naam, adres, postcode én e-mailadres. De 200ste sms-ser wint het VIP-diner. De 13 winnaars worden persoonlijk verwittigd. Hun namen verschijnen later deze week op deze gemeentesite van Het Nieuwsblad.

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio