Techniekacademie opent de deuren in Kaprijke

Techniekacademie opent de deuren in Kaprijke

Foto: Emiel Tack

Kaprijke - Voor het eerst in de geschiedenis opent de Techniekacademie de deuren in Kaprijke en Lembeke. Vanaf 18 september 2019 starten de workshops voor kinderen van het vijfde en zesde leerjaar.

In de periode van 18 september tot 11 december 2019 zullen er in de gemeente twaalf workshops plaatsvinden, waar kinderen op een unieke manier in contact komen met chemie, houtbewerking, metaal/kunststof, elektriciteit, elektronica, robotica, ... Twee techniekmentoren zullen de workshops begeleiden.

De lessen vinden plaats in Basisschool De Hei(r)akker (Heihoekse Kerkwegel 9 in Lembeke) en Vrije Basisschool De Kap(r)oenen (Alfred De Taeyestraat 40 in Kaprijke).

Het project kadert in de Tiener Techniekacademie Kaprijke, een initiatief van Hogeschool VIVES in samenwerking met het gemeentebestuur. De gemeente krijgt hierbij de steun van onder meer de provincie Oost-Vlaanderen.

Inschrijven

Inschrijven kan vanaf heden via www.techniekacademie-kaprijke.be Het aantal deelnemers is beperkt tot 20 per groep. De deelnameprijs bedraagt 50 euro (materiaal en verzekering inbegrepen en er is een fiscaal attest). Voor het tweede kind van hetzelfde gezin is er 10 euro korting.

Info op 09-323.90.11  Mailen kan naar 

 

 

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio