Zaterdag 23 november om 20 uur

Sporza-stem Christophe Vandergoor te gast in De Meet

Sporza-stem Christophe Vandergoor te gast in De Meet

Christophe Van de Goor te gast in De Meet op 23 november om 20 uur Foto: if / rr

Sint-Laureins - Wielerclub De Leeglopers uit Bentille organiseert op zaterdag 23 november aanstaande een vertel- en muziekavond over het wielerleven met Sporza-stem Christophe Vandergoor.

In ‘Radio Koers’ vertrekt Christophe Vandegoor vanuit zijn tienerjaren en een kortstondig bestaan als een bescheiden jeugdwielrenner. Met de blijvende herinnering aan die ene overwinning. Helaas verzeilt het talent in een tweede waaier… Met een microfoon in de hand lukt het iets beter om live vanop een Alpentop in de Tour of vanuit de legendarische wielerbaan van Roubaix de luisteraar mee te zuigen in de actie.

In deze voorstelling vol wielerverhalen en muziek sleurt Vandegoor je live mee in een massasprint, op zoek naar momenten van ontroering, zowel in de sport als in de muziek: van de Amsterdamse humor van Gerrie Knetemann, de aura boven het hoofd van Frank Vandenbroucke, het instinct van de sprinters tot het rock-‘n-rollgehalte van Bradley Wiggins.  Radio Koers is een ode aan de radio en de verbeelding!

Leegloperbier als extraatje

De voorstelling vindt plaats in CS De Meet (Sint-Jansstraat 22, 9982 Sint-Laureins). Deuren openen om 19u, de show zelf start om 20u. Een toegangskaart vooraf reserveren kan via wtcdeleeglopers@gmail.com en kost 14 euro.  Als extraatje kunnen alle aanwezigen kennis maken met het exclusieve Leegloperbier.

Wat onze radiostem er zelf over zegt hoor je als op deze link klikt https://www.facebook.com/157182477808650/videos/534856340596278/

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio