Cecilia viert 100ste verjaardag thuis in haar kot

Cecilia viert 100ste verjaardag thuis in haar kot

Foto: Gemeente Assenede

Assenede - Afgelopen zaterdag vierde Cecilia De Paepe haar 100ste verjaardag. Door de coronacrisis viel het geplande familiefeest in het water. Burgemeester Philippe De Coninck ging langs om de kranige eeuwelinge vanop een veilige afstand een gelukkige verjaardag te wensen.

Cecilia woont nog steeds zelfstandig in haar woning in Bassevelde. Ze bezit dan ook een bijzondere levenskracht die ook door de coronacrisis niet klein te krijgen is. Jammer genoeg voor Cecilia viel het voorziene familiefeest in het water, maar dat belette burgemeester Philippe De Coninck niet op gepaste manier hulde te brengen. Vanop een veilige afstand werden de wensen van de Koning en de Koningin en de nodige geschenken overgemaakt.

Feliciteren

“Niet iedereen in onze gemeente wordt honderd jaar” zegt burgemeester Philippe De Coninck. “Het feit dat Cecilia op deze respectabele leeftijd nog steeds zelfstandig woont, vertelt het hele verhaal. We zijn trots op inwoners als Cecilia. Ze bewijzen dat het in onze gemeente goed wonen en oud worden is. Dat er nog vele gezonde jaren mogen volgen”.

De eeuwelinge feliciteren kan op de facebookpagina van Het Nieuwsblad  “Al het Nieuws uit Assenede”

( persbericht gemeente Assenede )

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio