Vijfduizend waardebonnen voor springkastelen verdeeld

Vijfduizend waardebonnen voor springkastelen verdeeld

Kristof Steyaert en Luc de Pape herlanceren de start van hun jonge bedrijft met 5.000 waardebonnen voor de jeugd. Foto: Chris Thiepondt

Assenede - Kristof Steyaert en Luc de Pape van het Meetjeslandse springkastelenbedrijf Lukri-jump verspreiden de komende weken 5.000 waardebonnen van 10 euro bij kinderen onder de 12. Daarmee willen ze hun jonge onderneming opnieuw op de rails te zetten nadat ze door de coronacrisis hun start volledig hebben gemist.

"Wij zijn vorig jaar in september begonnen met een lot van 50 kastelen over te nemen", zegt Kristof uit Bassevelde. "Voor dit jaar waren maar liefst 74 boekingen gepland, waaronder drie grote events, maar door corona zagen we die allemaal geannuleerd worden. Daarom lanceren we nu een actie, als cadeau voor de kindjes die al zolang thuis zitten en omdat veel jongens en meisjes vakantie in eigen tuin zullen doorbrengen. We verhuren trouwens niet alleen springkastelen. We zijn ook gespecialiseerd in het grotere werk, want er zitten ook 7 à 8 hindernisbanen en grotere attracties in onze portefeuille." De bonnen zijn 2 jaar geldig.

( tekst Chris Thienpondt)

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio