Conny De Boos overleden

Conny De Boos overleden

Foto: Google

Assenede - Op 24 december, om 2u ’s nachts, is Radio 2-presentatrice Conny De Boos overleden. Conny is vredig en rustig ingeslapen na een jarenlange strijd tegen kanker.

Acht jaar geleden begon er voor haar een hardnekkige strijd met kanker. Conny heeft gevochten als een leeuwin: moedig, met opgeheven hoofd. In die periode verloor ze ook haar man aan kanker. Toch verloor ze nooit de moed en daarbij werd ze zeker gesterkt door het warme nest dat haar omringde, vol goede vrienden, familie en collega’s. Haar dochter Nina (8 jaar) blijft nu achter en vindt een plekje bij de familie.

De lijdensweg stopt nu hier. Conny was jaren de warme stem van de Nachtradio, later De Blauwe Maan. Zij heeft ook het verzoekprogramma Vragen Staat Vrij gepresenteerd. Ook tijdens haar ziekte, toen presenteren onmogelijk werd, bleef ze de redactie van dit programma doen: duizenden luisteraars van Radio 2 kregen zo geregeld mails of brieven van haar. Enkele jaren geleden werd ze door de Oosteklonaars verkozen als Oosteeklonaar van het jaar.

De begrafenis is aanstaande woensdag 30 december om 10 uur in de Heilige Kruis en Onze-Lieve-Vrouwkerk in Oosteeklo dorp. ( fragment www.radio2.be )
 

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio