TSAT ontvangt Prinses Clothilde en 5 lezers

Win gratis kaarten voor Kuuroord Fontina

Foto: Emiel Tack & TSAT

Sint-Laureins - Een aantal weken terug verschenen langs de toegangswegen naar Sente plots tricolore straatborden met de tekst “Komt Mathilde naar Sente?”. Meteen deden de wildste geruchten de ronde: was er in Sente een nieuwe royalistische vereniging in de maak of zou de prinses even van de luxe in het Godshuis komen proeven?

Een weekje later werd het nog mysterieuser; er verscheen een tweede straatbord, nu met de tekst: Neen, Clothilde komt!. Meteen voer genoeg voor de Sentenaars, die er helemaal niet meer wijs uit geraakten.


Ondertussen weet iedereen in Sente dat het weer die gewiekste rakkers van TSAT (’t Sentse amateurtheater) waren, die achter het hele gebeuren zaten.
Want zij stomen zich klaar voor hun jaarlijkse toneelopvoering. En net als vorig jaar speelt men in Sente een knotsgekke komedie; ditmaal wordt het “kuuroord Fontina” in een regie van Lieven Blondeel.

De voorstellingen vinden plaats op de vrijdagen 25 maart, 1 en 8 april en de zaterdagen 26 maart, 2 en 9 april telkens om 20 uur in de parochiezaal van Sint-Laureins.

Toegangskaarten voor de genummerde plaatsen kunnen gereserveerd worden bij Patriek Coene, op 09-379.91.67. Mailen kan naar patriek.coene@telenet.be De inkomprijs bedraagt 8 euro voor volwassenen en 5 euro voor kinderen.
 

Gratis

Vijf lezer van Het Nieuwsblad mogen gratis naar de première op vrijdag 25 maart aanstaande. Stuur een mailtje naar sint-laureins@nieuwsblad.be  en vertel waarom jij er zo graag zou bij zijn. Vermeld duidelijk je naam, adres, huisnummer en gemeente. deelnemen kan tot 22 maart om 24 uur. Prijswinnaars worden woensdag 23 maart bekend gemaakt.
 

Corrigeer

Immo in de regio

Auto's in de kijker

Jobs in de regio