vrijdag 8 april

Cirque Constance Roadshow te gast in Opsenter

Cirque Constance Roadshow te gast in Opsenter

Foto: www.cirqueconstance.be

Sint-Laureins - De Cirque Constance Roadshow trekt opnieuw door het Meetjesland. Dit jaar gaat men op zoek naar een opvolger voor Mass Market, Suburbia in Ruins, de Fartiesten en Jerusalem Syndrome.

De Roadshow is een wedstrijd waarin telkens 4 groepen uit de streek het tegen elkaar opnemen. Na 5 voorrondes in evenveel jeugdhuizen – Opsenter in Sint-Laureins ( 8 april ), Straatje Zonder Einde in Lembeke ( 15 april ), Oemtata in Ertvelde ( 22 april ) en de Lochtink in Eeklo ( 29 april ) - nemen de winnaars het tegen elkaar op in een ultieme eindstrijd. Deze finale vindt plaats op vrijdag 13 mei in jeugdhuis Kadans in Aalter. Je zou dus met enige fantasie kunnen stellen dat Humo’s Rock Rally bij ons de mosterd heeft gehaald.

Ook dit jaar staat er weer heel wat kwaliteit op de planken; groepen als Powerstroke, Summrbummerdownerfolk en Damage Case zijn zeker geen onbekenden in het Meetjeslandse muziekwereldje. Er is een democratische toegangsprijs van 2 euro en voor meer informatie kunt u altijd terecht op www.cirqueconstance.be  
 

Corrigeer

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio