Jonge Sentse rockband Q4 op Cirque Constance Roadshow

Jonge Sentse rockband Q4 op Cirque Constance Roadshow

Foto: if

Sint-Laureins - Joost Goethals, Rutger Haverbeke, Niels Wouters en Robbert Vergauwe kleuren aanstaande vrijdag, 15 april, het podium van de Cirque Constance Roadshow in "Straatje zonder einde" in Lembeke met Q4. De groep staat als derde groep geprogrammeerd tijdens de derde voorronde van de CCR-contest.

Als youngsters - de band zag medio 2008 het levenslicht - speelden zij pas vorig jaar hun eerste optredens en moeten zij nu zien stand te houden tegen gevestigde waarden als Lucy Walter, Woodplay en Powerstroke.

Ondanks hun jonge leeftijd gaan deze vier muzikanten vol vertrouwen de uitdaging aan. Gestart met het spelen van enkele oude vette covers (Jimi Hendrix, Steppenwolf, Black Sabbath, Talking Heads) brengen ze op het podium van de Roadshow voornamelijk eigen werk.

Fans en andere muziekliefhebbers kunnen Q4 in Lembeke een steuntje in de rug komen geven door hun aanwezigheid. Er is immers naast de prijs van de jury ook een publieksprijs te winnen die mogelijks recht heeft op een plaats in de finale van de Roadshow.

Op vrijdag 22 april is Q4 ook te horen en te zien in brasserie Niveau in Watervliet en op vrijdag 20 mei in BarMotard in Kaprijke. In de zomermaanden zullen ze op diverse kermispodia hun muzikaal talent mogen etaleren.
 

Corrigeer

Immo in de regio

Auto's in de kijker

Jobs in de regio