Brons voor Lembeekse Boslopers Guillaume en Joren

Brons voor Lembeekse Boslopers Guillaume en Joren

Foto: if

Kaprijke - A.C. Boslopers Lembeke, een onderafdeling van K.A.A. Gent, scoorde enkele mooie resultaten tijdens het provincial Kampeioenschap in Oordegem. Joren Van Aerde en Guillaume Wauters keerden terug met een bronzen medaille.

‘De club trok met 11 atleten richting Provinciaal Kampioenschap in Oordegem’ blik Eric Van de Veire terug op een geslaagde middag. ‘De wedstrijden stonden open voor benjamins, pupillen en miniemen. Bij de pupillen veroverde Joren Van Aerde (2001) de bronzen medaille in de 1000 meter. De atleet startte in zesde positive. Op zowat 200 meter van de finish klom hij op naar een derde plaats. Een stek die Joren heel knap verdedigde tot het einde. Hij finishte in een tijd van 3’17’’.

Pechvogel

Eerstejaars miniem Guillaume Wauters (2000) nam deel aan het discuswerpen (750 gr). Guillaume behaalde eveneens een bronzen medaille met een mooie worp van 23.72 meter. Een knappe prestatie die van een eerstejaars atleet niet verwacht wordt. Pechvogel van de dag was miniem Beth Trenson die ongelukkig ten val kwam bij de start van de 1000 meter en voor verzorging naar het ziekenhuis moest. De ontgoocheling was dan ook groot maar met de morele steun van de andere boslopertjes kwam alles vlug goed.
 

Corrigeer

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio