Dorpskernvernieuwing Assenede : volgende fase ‘Markt’ start vandaag

Assenede - De volgende fase van de renovatie van de Markt, ‘de fase voor het politiekantoor’, start op maandag 15 oktober. De rioleringswerken in deze fase zullen één week in beslag nemen. Dit betekent dat alle rioleringswerken na 19 oktober achter de rug zijn. Uiteraard zijn ook deze werken afhankelijk van de weersomstandigheden.

Na het einde van de rioleringswerken wordt onmiddellijk gestart worden met de aanleg van de boordstenen en de wegenis. Tegelijkertijd worden op het deel van de Markt langs de ingang van de kerk ook boordstenen, voetpaden en wegenis aangelegd.

De voorkant van de kerk blijft evenwel behouden als parkeerterrein. De as Hoogstraat – Kloosterstraat blijft open voor autoverkeer. Vrachtwagen verkeer zal gemeden worden.

Eind oktober wordt de as Kasteelstraat-Diederikstraat-Markt-Hoogstraat terug opengesteld voor het verkeer Autoverkeer is dan terug mogelijk vanaf de Trieststraat via de Kasteelstraat naar de Markt en de Hoogstraat.

Het einde van het deel Markt voor de ingang van de kerk is voorzien voor begin december. Het einde van het deel Markt aan de kant van het politiebureau is voorzien voor half januari.
 

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio