Dag 24

Eindejaarsactie Klaver 4 : een verrassing in 2013

© Emiel Tack

© Emiel Tack

© Emiel Tack

© Emiel Tack

© Emiel Tack

© Emiel Tack

© Julie Tack

© Emiel Tack

1 / 8
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null

De ronde van groot-Assenede is ei zo na afgewerkt. De lijst deelnemers aan de eindejaarsactie van Klaver 4 is afgewerkt. Op Kerstdag, 25 december, komen we aan waar we onze omzwervingen langsheen alle deelnemende handelszaken begonnen zijn : tuincenter Roegiers in Assenede. Vandaag stellen we jullie de nog overblijvende handelaars voor.

Emiel Tack

Het wordt een grote, dubbele, tocht vandaag. Met acht nog voor te stellen deelnemers kunnen we er maar beter snel aan beginnen.

Meteen pakken we uit met de geheimpje. Zucara (0499-760.030 ) in de Oosthoek in Oosteeklo heeft echt wel iets leuks in petto. ‘Volgend jaar, in 2013, pakken we uit met een verrassing’ zegt de man achter de computerwinkel. ‘Wat het exact wordt, willen we nog even in het duister laten, maar het wordt beslist iets unieks voor de regio’. Wat Zucara nu al allemaal in de aanbieding heeft kan je vinden op www.zucara.be

Via de frituur Peter ( 09-344.27.00 ) in de Diederikstraat 42 in Assenede komen we terecht in het bio-kapsalon (09-373.51.31 ) van Joke in Bassevelde. Je vind haar aan het Dorp 122 en kan er terecht van dinsdag tot en met zaterdag. Een kijkje nemen wat joke professioneel te bieden heeft kan op www.kapsalonjoke.be

We blijven nog even in Bassevelde en trekken naar de Nieuwe Boekhoutestraat 54. Vlak in de bocht komen we terecht bij Groeten en Fruit Andries. Tal van groentesoorten en prachtige groente- en fruitmanden doen ons nu al het water in de mond komen. Je vindt er in het gepaste seizoen ook asperges en prei van eigen kweek.

Nu we al groeten en fruit hebben, gaan we op zoek naar een bakker. We vinden op de Staak in Assenede een bekende naam terug. Brood en Banket Van Vlaenderen kwamen we eerder ook al eens tegen. Ook hier, in de Staakstraat 132, wensen Steven en Ingrid iedereen nu al een smakelijk 2013.

Snel nog even terugkeren naar Bassevelde waar Ria Cattoir van Snack – Tearoom De Lindekens ( 09-373.43.42 ) op ons wacht. Ria verwelkomt de klanten van woensdag tot zondag.

Nog even langs in de Kringwinkel van Assenede (09-377.77.74 ) in de Brouwershofstraat 2A waar de voltallige groep medewerkers ons een schitterend Kerstfeest toewenst. Ondertussen nemen we er een kijkje tussen de kasten, zetels, het speelgoed en de fietsen.

We sluiten de voorlaatste reisdag af in Boekhoute waar we bij Rudy Dumeez en Myriam Everaert ons Lotto bulletin inleveren. Café “De Gouden Appel” ( 09-373.75.60 ) lezen we boven de deur van het café. Hopelijk wordt het een gouden 2013 voor iedereen die ons op onze tocht heeft gevolgd.

Cijfer

Nu we ei zo na terug bij het vertrekpunt van de tocht komen geven we nog snel een cijfer van de dag mee. Morgen volgt het laatste cijfer en kunnen jullie het eindcijfer beginnen mailen. Maar voor de daar morgen meer over vertellen, het cijfer van vandaag. Kerstavond valt al vele vele jaren op 24 december. Daarom wordt het vandaag het cijfer 24.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus