Demo aanbrengen spouwisolatie op zaterdag 28 februari

Kom alles te weet over isoleren

Kom alles te weet over isoleren

Een woning goed isoleren kan je veel energiekosten besparen. Foto: Eric Vanhooren

Lichtervelde - De Energiejagers, de milieudienst van Lichtervelde, de Intergemeentelijke Woondienst en BAS (Berekening en Advies bij Slim bouwen, organiseren op 28 februari eerstkomende, een demodag rond het 'Aanbrengen van spouwisolatie'. Daarnaast pakken ze op donderdag 12 maart in het gemeentehuis van Lichtervelde, ook uit met een boeiende infoavond rond het thema isoleren. Je komt er over dit onderwerp echt alles aan de weet.

De milieudienst van Lichtervelde laat niets aan het toeval over en wil haar inwoners zo goed als mogelijk informeren over wat er reilt en zeilt in het wereldje van het isoleren van woningen en appartementen en alles wat er komt bij kijken zoals het aanvragen en bekomen van subsidies over bouwen en isoleren, de goedkope FRG-lening, enz.

Demo isoleren spouwmuren

Het gemeentebestuur organiseert nu zaterdag 28 februari, ook een demo rond het aanbrengen van spouwisolatie. Een gratis bezoek is mogelijk mits dat je voorafgaandelijk inschrijft. De demomomenten vinden plaats om 13, 14 en 15 uur bij de familie Pollet in de A. Rodenbachlaan 19 in Lichtervelde. Inschrijven kan via http://lefevere.monika@gmail.com of op het nummer 0486/70.67.93.

Op 12 maart is er in het gemeentehuis (raadszaal) een infoavond over subsidies voor bouw- en isolatieprojecten. Ook de goedkope FRGE-lening en spouwisolatie komen er aan bod. De infoavond begint om 20 uur en het einde is voorzien rond 22 uur. De toegang is gratis.

Meer info bij schepen van milieu Hans Delameilleure op het nummer 051 72 94 42. Mailen kan ook naar http://hans.delameilleure@lichtervelde.be . 

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio