Barbecue van de burgemeester

Barbecue van de burgemeester

Burgermoeder Rita Demaré (CD&V) is op zaterdag 26 augustus eerstkomende, gastvrouw voor alle smulpapen, lekkerbekken en sympathisanten; op de jaarlijkse barbcue. Foto: Eric Vanhooren

Hooglede - De CD&V van Hooglede-Gits organiseert traditiegetrouw ook in 2017 een gezellig tafelmoment onder de noemer ‘Barbecue van de Burgemeester.’

Op zaterdag 26 augustus 2017 vanaf 18 uur verwelkomt burgermoeder Rita Demaré, voor de vierde maal alle lekkerbekken en smulpapen van de goegemeente en regio voor een smakelijk zomereetfestijn. De ‘BBQ van de Burgemeester’ gaat dit jaar door op de thuisbasis van  burgemeester Demaré, in de Koningstraat 15 te Hooglede.

Samen met de bestuursploeg van onze lokale CD&V-afdeling nodigt de burgemeester jullie allen uit om samen te smikkelen van een uitgebreide BBQ, een streepje muziek (met bijhorend danspasje) en een gezellig avond. Ideaal om in goed gezelschap de zomervakantie af te sluiten.

Praktisch

Als je wenst aan te schuiven, neem dan contact op met een van de bestuursleden voor de aankoop van je deelnamekaart(en). Volwassenen betalen 15 euro, kinderen tot 12 jaar 8 euro. In de prijs zit een aperitief of een drankje inbegrepen. Je kan ook kaarten reserveren door het sturen van een mail naar http://cdenvhoogledegits@gmail.com of telefonisch bij Frederik Demeyere op het nummer 0486-95.41.37.

Corrigeer

Immo in de regio

Auto's in de kijker

Jobs in de regio