Coverbands The Cave en The Rainbows sluiten zondagavond muzikaal het benefietweekend af

Muziek en smulfestijn voor het goede doel op site Lange Max

Muziek en smulfestijn voor het goede doel op site Lange Max

Els & Andy hier op de foto, zetten zich samen met een heel team vrijwilligers in voor een benefietweekend voor het goede doel. Ook zes lokale bands waaronder The Cave en The Rainbows, die zondagavond het benefietweekend als top of the bill afsluiten, zetten zich belangloos in om van dat event een waar feest te maken. Foto: Eric Vanhooren

Koekelare - Een echtpaar wonende in de Arnekestraat, zag enkele weken terug zijn volledige woning en hele hebben en houden in vlammen opgaan. Om de pil iets te helpen verzachten organiseren Els Moeyaert en goede vriend Andy Vancouillie samen met de krachtbalclub, een benefiet met smulfestijn, voor Hubert en Greta. Zes lokale bands en een DJ, treden er vandaag zaterdag 5 en zondag 6 augustus belangloos op. Let op: Dit event vindt plaats op de site Lange Max gelegen in de Clevenstraat in Koekelare en niet zoals eerder aangekondigd op de parking aan de Monroe!

Gedurende het ganse weekend kun je op de site Lange Max, gelegen in de Clevenstraat in Koekelare (dus niet op de parking van Praat- en Sfeercafé Monroe zoals eerder aangekondigd) terecht om te smikkelen en te bikkelen.

Boterzachte entrecote

Volgens het menu schaft de pot naast een lekkere aperitief met hapjes, een overheerlijke boterzachte entrecote met verse frietjes en groentjes; en een ijsje als dessert. Kostprijs 25 euro per persoon.

Ook muzikaal wordt dit weekend een hoogdag voor de muziekliefhebber. “Ja, want maar liefst zes lokale bands spelen er gratis een set”, benadrukken initiatiefnemers Els Moeyaert en Andy Vancouillie. “Gisteren vrijdag 4 augustus mocht Soundwar op het podium de spits afbijten. Blikvangers op zaterdag 5 augustus zijn de Acoustische coverband ‘Ten Square Feet’ en de Koekelaarse coverband ‘De Koffers’. Op zondag 6 augustus zijn alle ogen gericht op het orkest Marcelino en Friend. Zij serveren tussen 14 en 18 uur vooral Nederlandstalige muziek van o.a. Will Tura, Christoff, Rob De Nijs, Benny Neyman, Jo Vally, Frans Bauer, Willy Sommers, enz. Afsluiten doen we met de coverbands The Cave en The Rainbows.”

De organisatoren voorzien ook in kinderanimatie en laten weten dat er ook een collectebus in de zaak aanwezig is. Eventuele giften kunnen ook gestort worden op rekeningnummer BE82 7555 5914 8368 met vermelding benefiet Hubert en Greta. Er zijn ook steunkaarten aan de prijs van vijf euro te verkrijgen.

Tickets & info

Wie er bij wil zijn kan meer info en tickets verkrijgen bij: Els Moeyaert op het nummer 0474-44.81.57.

Corrigeer

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio