Bewoners WZC Meunyckenhof op daguitstap naar zee

Bewoners WZC Meunyckenhof op daguitstap naar zee

Een groepsfoto van deze mooie bonte bende senioren en vrijwilligers, mocht zeker niet ontbreken op deze prachtige daguitstap, dus legden we alles op de gevoelige plaat vast. Foto: Eric Vanhooren

Koekelare - Augustus is gelijk aan oogstmaand, maar is bij mooi weer ook uitstapjesmaand bij uitstek voor senioren en bejaarden….. Zo moet Sarah Deckers van WZC Meunyckenhof en bevoegd voor de Dienst ergotherapie, animatie en de vrijwilligers gedacht hebben. En ze moest het verdomd geen twee keer vragen aan de bewoners toen ze de uitstap naar zee aankondigde.

Weer of geen weer, toch waren alle bewoners  paraat, voor de uitstap naar het mooie Middelkerke. Dat de eieren voor ‘de arme klaren’ toch hun effect hebben, is nog maar eens bewezen. Vertrekken met regen en……..terugkomen met zon.

Taart en koffie

Aangekomen op de parking aan de school Ter Strepe; alles uitpakken, en veilig op weg naar restaurant’ De Smidse’, gelegen Kerkstraat 4, waar ze vriendelijk ontvangen werden en een lekkere kop koffie en stuk taart mochten verorberen.  

Na kracht opgedaan te hebben, ging het veilig richting zeedijk, weliswaar bergop. Op de dijk konden ze de vlakke zee bewonderen, en een ‘potje zeelucht’ meenemen om er later nog eens van te genieten thuis in het woonzorgcentrum.

Na het nemen van de groepsfoto, afslag links naar beneden aan de ‘smurfin’, weliswaar nu bergaf. Het uitstapje naar zee vloog voorbij. Eens terug aangekomen aan de auto, bleek iedereen dik tevreden over de mooie dag. De begeleiders mochten inpakken en de bonte bende vertrok voor een veilige rit naar huis.

Dank aan alle vrijwilligers om iedereen veilig te begeleiden en thuis te brengen. 

Corrigeer

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio