SP.A organiseert informatieavond over het beleid in Koekelare

SP.A organiseert informatieavond over het beleid in Koekelare

Burgemeester Patrick Lansens (midden) doet volgende maand op een infoavond samen met zijn SP.A- schepenen Stijn Ramboer, Jessy Salenbien, Dirk Ampoorter en Carole Himpens, het gevoerde beleid voor de inwoners uit de doeken. Foto: Eric Vanhooren

Koekelare - De lokale SP.A-afdeling van de Fransmansgemeente Koekelare, houdt op woensdag 11 oktober aanstaande, voor de inwoners een informatieavond over het gevoerde beleid in de gemeente.

Wat gebeurt er met het belastinggeld in Koekelare? Welke projecten werden de jongste jaren tot een goed einde gebracht? Wat loopt er minder vlot? Waaraan wordt momenteel nog gewerkt? Wat komt er nog aan in de onmiddellijke toekomst?

Overzicht

Meerderheidspartij SP.A vindt het een goed moment, op één jaar van de volgende gemeenteraadsverkiezingen, om een overzicht te geven van het gevoerde beleid.

Burgemeester Patrick Lansens en de schepenen Dirk Ampoorter, Jessy Salenbien, Carole Himpens en Stijn Ramboer geven in cultuurzaal De Balluchon, tekst en uitleg op een informatieavond die open staat voor alle inwoners. “Aan de hand van een presentatie op groot scherm met heel wat foto’s wordt alles overzichtelijk gemaakt”, zegt burgemeester Patrick Lansens. “Na de uiteenzetting is er mogelijkheid om vragen te stellen en om suggesties te doen voor de komende beleidsperiode.”

Ben je nieuwsgierig en heb je interesse in het gevoerde beleid of zit je met een of andere suggestie in je hoofd? Burgemeester Lansens en zijn schepenen verwelkomen je graag in cultuurzaal De Balluchon op woensdag 11 oktober aanstaande. De infoavond neemt een aanvang om 19u30. Nadien wordt een drankje aangeboden en wordt nog even nagekaart.

Meer info

Meer info is te bekomen bij burgemeester Patrick Lansens via http://patrick.lansens@skynet.be .

Corrigeer

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio