Nieuw kaartseizoen van start

Hooglede - Op vrijdag 26 januari eerstkomende, start het nieuwe seizoen van kaartersclub Dubbel’n Arend. Nieuwe leden zijn van harte welkom om er opnieuw een spannend en spetterend seizoen van te maken.

De maandelijkse kaarting gaat iedere laatste vrijdag van de maand door om 19u30 in het lokaal café de Dubbele Arend te Hooglede. In de loop van het seizoen zijn er ook inhaalkaartingen voorzien zodat iedereen zeker de kans krijgt om alle partijen te kunnen afwerken.

Het seizoen start op de laatste vrijdag van januari en eindigt op de laatste vrijdag van oktober. Op het einde van het seizoen wordt de kampioen bij de heren en de dames gevierd met aansluitend een etentje.

Lidgeld

Het lidgeld voor een gans seizoen met inbegrip van de kampioenenviering bedraagt vijfentwintig euro. Maar….. Er wordt geen inleg meer gevraagd op de maandelijkse kaarting zelf.

Voor meer info kan je terecht bij Flavie Roquet via mail naar http://flavie@telenet.be of telefonisch op het nummer 0475-26.36.47. Uiteraard kan je ook bij de sympathieke uitbaters Tom en Gwenda van De Dubbele Arend terecht voor meer info en/of inschrijving.

Corrigeer

Immo in de regio

Auto's in de kijker

Jobs in de regio