Toast Literair start nieuw werkjaar Davidsfonds Gits met optreden van de ‘Gekromde Vingers’

Hooglede - Zoals op zoveel plaatsen in Vlaanderen start het Davidsfonds Gits ook hun nieuw werkjaar op en dat doen ze vandaag zondag 21 januari, tijdens Toast Literair met een optreden van het gelegenheidskoor de ‘Gekromde Vingers’ in zaal de Hembyze in Gits. Aanvang om 10 uur.

Tweeëntwintig leerlingen van het derde jaar algemene verbale vorming kortweg woord van STAP Roeselare afdeling Gits, presenteren teksten over het leven. Hun leerkracht ‘woord’ Benedikte Crombez, bereidde de leerlingen hierop voor. De kinderen discussiëren over met wie ze later willen trouwen en spelen even de baas in huis wanneer mama en papa zich niet aan de afspraken houden…Voor de kinderen een echte vuurdoop te mogen spelen voor een onbekend publiek!

Gelegenheidskoor

De ‘Gekromde Vingers’, zijn een vriendengroep van een twaalftal mannen die in november 2017 hun 20-jarig bestaan hebben gevierd. Ze zijn een gelegenheidskoor dat optreedt op verzoek. Hun repertoire reikt van klassieke tot ludieke drie-en vierstemmige muziek. Zelfs Mozart, Laïs of The Beatles, zij hun zeker niet vreemd. Daar staan dirigent Filiep Vercruysse en pianobegeleidster Delphine Berden borg voor.

Toast Literair gaat in Gits van start om 10 uur in zaal De Hembyze. De toegang bedraagt voor een volwassenpersoon vijf euro. Kinderen komen er gratis in. Na afloop wordt er aan de aanwezigen een receptie aangeboden.

Reserveren kan op: 051-72.35.78. Mailen kan ook naar http://r.vanthour@telenet.be .

Corrigeer

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio