Proeftuin vzw opent zijn deuren

Proeftuin vzw opent zijn deuren

CD&V-schepen Elsie Desmet (links op de foto) is fier op de realisatie van vzw De Proeftuin Foto: Eric Vanhooren

Torhout - Sinds het begin van deze maand is Torhout een klusjesdienst rijker want ‘De Proeftuin vzw’ opende zijn deuren. Mensen kunnen er voortaan terecht voor allerhande klusjes en tuinonderhoud.

“Sinds begin deze maand kan de Torhoutenaar beroep doen op De Proeftuin voor het uitvoeren van klusjes zoals: kleine schilder- en behangwerkjes, een lamp die moet vervangen worden, een lekkende kraan, een wastafel die verstopt zit, een plafond die u graag weer zou zien blinken, wat hulp bij de verhuis of materiaal die naar het recyclagepark moet worden gebracht, enz.”, klinkt schepen Elsie Desmet (CD&V) enthousiast. “De werkvloerbegeleider en zijn team zullen dit klusje met plezier voor u klaren.”

Tuinonderhoud

Naast deze klusjes bieden ze ook tuinonderhoud aan. Moet uw gazon worden gemaaid of haag worden gesnoeid, aarzel niet en neem contact op met De Proeftuin. Dank zij de samenwerking met het OCMW van Torhout kunnen ze mensen een sociaal tarief aanbieden of zorgen voor een tussenkomst van het OCMW.

Met al uw vragen over de klusjesdienst en tuinonderhoud kan je terecht in de kantoren van De Proeftuin vzw, Maria van Bourgondiëlaan 1 te Torhout of via het telefoonnummer: 050 21 27 23. Mailen kaan ook naar http://info@deproeftuintorhout.be . Heel wat informatie vindt u ook op de website: http://www.deproeftuintorhout.be . Je vindt ze ook terug op de facebookpagina: https://www.facebook.com/deproeftuintorhout/.

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio