Laat het 'Cupido'-schrijftalent in je los en waag je kans

Eet- en Praatcafé De Monroe zet in op Valentijn

Eet- en Praatcafé De Monroe zet in op Valentijn

Het Monroe-team met patron Ronny Vanhercke (tweede van links) is al volledig in de ban van Cupido. Ze verwelkomen jullie graag komend weekend voor de vijfhonderd mooiste love songs. Foto: Eric Vanhooren

Koekelare - Eet- en Praatcafé De Monroe is acht jaar jong en dat werd onlangs gevierd met een spetterend optreden van The Cave. Maar uitbater Ronny Vanhercke en zijn team hebben nog andere pijlen op hun boog om dit feestjaar verder zetten, deze van Cupido. Vandaar de organisatie van een Valentijnweekend van vrijdag 16 tot en met zaterdag 17 februari.

Natuurlijk blijft het niet bij het onlangs succesvol gehouden verjaardagsfeestje en het meedoen aan Tournée Minérale, want Ronny en zijn team hebben om dit achtjarig bestaan in de kijker te zetten, nog heel wat leuke en plezante acties in de aanbieding. “Ja, we breien aan het onlangs prachtig verjaardagsoptreden van The Cave, nu een vervolg ter gelegenheid van Valentijn”, steekt uitbater Ronny Vanhercke van wal. “Komend weekend, vrijdag 16 en zaterdag 17 februari is het Valentijnweekend en naast het aanbieden van onze specialiteit: de overheerlijke eigenbereide Tunesische schotel, zal een top dj op vrijdag- en zaterdagavond, telkens van 17 uur tot 03.00 uur, de 500 beste en mooiste romantische songs draaien. Dus alle verliefde zielen zijn van harte welkom.

Gedichtenwedstrijd

Er staat voor de romantici onder de klanten, ook een gedichtenwedstrijd met een driedaags verblijf in de Ardennen (twee overnachtingen en ontbijt inbegrepen) op het menu. “Klanten kunnen een eigen liefdesspreuk- en/of gedichtje deponeren in de daartoe speciale box die in de zaak staat opgesteld”, vertelt Ronny luidop aan al wie het horen wil. “Een driekoppige jury zal het mooiste liefdesgedicht kiezen en de winnaar gaat naar huis met deze schitterende romantische hoofdprijs. Dus laat het Cupido-schrijftalent in je los, doe mee en verras je geliefde …. En wie weet  ga jij wel lopen met die fantastische prijs….

En de wedstrijd is in trek, geeft Ronny ons tot slot nog mee, want Cupido heeft reeds een 100-tal verliefde zielen aan het dichten en schrijven gezet. Dus laat al die schrijfsels maar komen en wie weet schuilt in dat tot nu toe onbekend talent, geen nieuwe Herman Brusselmans, Paul Snoek of Guido Gezelle”, lacht Ronny hartelijk.

Verder zijn er nog diverse acties van Vodka RedBull, Corona, Bacardi Cola en Desperados.

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio