Superleuk Kindercarnavalsfeest bij de Gezinsbond

FOTO. Emma en Iljan zijn kinderprinses en prins carnaval 2018

Emma Serruys en Iljan De Jaegher zijn tijdens het superleuk kindercarnavalsfeest van de Gezinsbond in OC De Ster, verkozen tot Prinses en Prins Carnaval 2018.

Ruim honderd verklede kinderen en ook heel wat ouders en grootouders vierden het veertiende Kindercarnavalfeest van de Gezinsbond mee. Het was de beste clown van de Benelux, goochelclown Tobi, met Ichtegemse roots trouwens, die voor het spektakel en de sfeer zorgde. Hij liet de kinderen voor dit feest zelf goochelen en zorgde alleen voor de assistentie. Dit alles natuurlijk in de gepaste carnavalssfeer.

Verkiezing

Het werd een bijna onmogelijke opgave voor de bondsjury om de kinderprins en -prinses carnaval 2018 te verkiezen. Na een moeilijke beraadslaging viel het verdict en koos de jury als uitverkorenen voor dit jaar: Emma Serruys, verkleed als een heus luipaard en Ilian De Jaegher die zijn clownsplunje had aangetrokken. Prins Iljan en Prinses Emma ontvingen een leuk geschenk en mochten op de foto met clown Tobi.

Alle verklede kinderen mochten trouwens nog een leuk geschenkje kiezen om dit carnavalsfeest in schoonheid te eindigen en te dromen van een volgende editie.  

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio