FOTO. Eerste Valentijntjesontbijt een knaller van formaat

De ‘Liberale Vrouwen Met Durf Ichtegem’, lieten afgelopen zondagochtend de regioverantwoordelijke voor West- en Oost-Vlaanderen: Rebecca Lesaffer, nogal op wolkjes lopen, want net zoals het Feest van de Gastvrijheid van eind vorig jaar, was het eerste Valentijntjesonbijt van de Ichtegemse afdeling in zaal Suprima Taste Lounge, gelegen Fabriekweg 48 te Eernegem; in een mum van tijd compleet uitverkocht.

Zo'n 250 lekkerbekken waaronder deze twee dames, kwamen smullen van het overheerlijke Valentijntjesontbijt, een organisatie van de Liberale Vrouwen met Durf Ichtegem. Een initiatief dat uitgegroeid is tot een knaller van formaat en die - volgens we meermaals mochten aanhoren - zeker voor herhaling vatbaar is. Foto: Eric Vanhooren

Een 250-tal smulpapen – die in twee shiften hun ontbijt moesten nemen – lieten zich ter gelegenheid van Valentijn met een overheerlijk ontbijt verwennen. Met man en macht werd alles zelf bereid en aan alles was gedacht. Er was fruitsap of cava bij het binnenkomen van de mooi versierde zaal en smullen kon men van verse pistolets in alle smaken met allerlei beleg en vers gebakken roereieren, croissants en diverse soorten boterkoeken, ja ….. zelfs pannenkoeken werden er gebakken, dit alles opgediend met een lekker geurig kopje thee of koffie.

Niet verwonderlijk dat voorzitter Agnes Deman met een brede smile op de mond rond liep. Regioverantwoordelijke Rebecca Lesaffer was verrast van het overweldigend succes. “Nog maar zelden zoiets meegemaakt binnen een pas opgestarte afdeling”, liet Rebecca optekenen. Voorzitter Agnes Deman van haar kant, had het genoegen de deelnemers hartelijk te verwelkomen en dankte de vele sponsors van het event. Ze dankte ook coach Rebecca die haar en het team ondersteunde bij de opstart en hen met raad en daad bijstond. Tenslotte gaf ze nog een overzicht van de komende activiteiten, zijnde: het Paaseieren zoeken op maandag 2 april 2018 en het ribbetjesfestijn op vrijdag 31 augustus 2018.

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio