Schitterende collectie Buggati’s te zien op zesde expo Mini Wheels

Nik Levecque staat bewonderaars te woord bij zijn enorm mooie collectie Bugatti's. Foto: Eric Vanhooren

Lichtervelde - Morgen zondag 25 februari houdt de Lichterveldse modelbouwclub Mini Wheels zijn zesde tentoonstelling in OC De Schouw, gelegen Statiestraat 113. Je kunt er gratis tussen tien en 18 uur de fraaiste werken van de deelnemers uit binnen- en buitenland gaan bewonderen.

Eén van de blikvangers van de tentoonstelling is naast de zes meter lange spoorbaan, de schitterende collectie Buggati’s van Nik Levecque wonende in Ingelmunster. "De prachtige collectie is het werk van vele jaren geduldige arbeid, want de Bugatti modellen zijn allemaal precies op schaal nagemaakt", vertelt mama Yvette Callant, die het secretariaat waarneemt van de Okra-afdeling Gits. "Hij doet maar één tentoonstelling want het is te delicaat om die meesterwerkjes te vervoeren zonder schade."

Ook een heuse racebaan en een parcours voor echt werkende camions kun je er bekijken. En aan de allerkleinsten is er door de organisatoren met het installeren van een kids corner ook gedacht. De toegang tot de tentoonstelling is gratis.

Mini-Wheels is een modelbouwvereniging voor iedere modelbouwer ongeacht leeftijd, achtergrond, opleiding of interesse. Maandelijks wordt er vergaderd in zaal OC De Schouw te Lichtervelde. De place to be om bouwproblemen en dergelijke op te lossen.

Alle informatie is te verkrijgen via het mailadres: http://stevensbenny@skynet.be , voorzitter van de club.

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio