Vijftien jongeren hebben er zin om het publiek te verwennen

TIM-Junior presenteert ‘De dag dat Jelle in een leugen gleed’

TIM-Junior presenteert ‘De dag dat Jelle in een leugen gleed’

De vijftien jongeren hebben er werkelijk zin in en willen het publiek echt verwennen en een knalprestatie neerzetten. Dat hopen ook regisseur Veerle Vandale (links), voorzitter Henk Vanhove (rechts) en begeleidster Saskja Snauwaert (rechtstaand rechts voor de voorzitter) Foto: Eric Vanhooren

Gistel / Ichtegem / Koekelare - De jongerenafdeling van toneelgezelschap T.I.M in Moere, brengt met steun van Beleidsplan Gistel Jeugd, tijdens de paasvakantie – op vrijdag 13 en zaterdag 14 april 2018, telkens met aanvang om 19u30 het stuk ‘De dag dat Jelle in een leugen gleed’ van Do Van Ranst in een regie van Veerle Vandaele.

Traditiegetrouw houdt de toneelvereniging uit Moere en de grens met Koekelare, nu ook weer een voorverkoopvoormiddag, voor hun nieuwste productie van T.I.M.-junior. Wie de voorstelling wil bijwonen kan kaarten aan de prijs van acht euro afhalen op zaterdag 17 maart in het OC van Moere en dit tussen 10 en 12 uur. Vanaf 20 maart kun je kaarten bekomen bij All-In Center Mia, gelegen Provincieweg 92 Moere. Telefoon 059-27.71.88. Kaarten kunnen ook gereserveerd worden via http://info@toneelinmoere.be .

Het verhaal

Jelle komt in 'Leugenland' terecht. Een land waar je niet mag liegen. Al vlug blijkt dat 'de Hoofdman' iets heel anders verstaat onder liegen. Hij past zijn wetten zo streng toe dat het maar beter is je mond niet open te doen. Een groepje kinderen zit er zijn tijd uit tot ze weer naar huis mogen.

Intussen maken andere kinderen er hun opwachting. De meesten belanden wegens liegen achter slot en grendel. Als Belle in Leugenland arriveert, en wegens rijmen wordt gearresteerd, is de maat vol voor Jelle. Samen met een groepje kinderen, Max en Sam, komt hij in opstand tegen de Hoofdman, de Kleine Leugenlanders en de wachters.

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio