Coverband The Cave kleurt muzikaal Parkconcerten 2018

Coverband The Cave komt het park in Gits op vrijdag 17 augustus aanstaande, muzikaal op stelten zetten. Foto: Eric Vanhooren

Hooglede - Ook dit jaar zijn er traditiegetrouw weer Parkconcerten in Gits. En we kunnen nu al aankondigen dat de fantastische coverband The Cave uit Oostende met zanger Lander als frontgezicht, iedereen met verstomming zal slaan. Dus wees zeker op post op vrijdag 17 augustus 2018 want dan speelt de Oostendse formatie het park plat!. Afspraak om 21 uur. Om 19 uur kan de muziekliefhebber genieten van Drown The Phoenix, een coverband uit Oostnieuwkerke..

The Cave pakt al sinds het jaar 2002 uit met wereldwijde en krachtige muziek. Legendarische hits van Rolling Stones, Queen, David Bowie en The Doors met combinaties van moderne rockmuziek zorgen voor een onvergetelijke avond. Covers brengen is één ding... ze met dezelfde energie en toegewijdheid spelen als The Cave is vrijwel ongezien.

Sfeer en power uit de jaren ‘60 

De 6-mans coverband heeft al ruim 15 jaar de gedeelde passie van rockmuziek die zij muzikaal op hun eigen manier invullen. Het Parkconcert dat ze in Gits zullen afwerken wordt een live belevingsconcert waarmede leadzanger Lander, gitarist Erwin Vermeiren, gitarist Glenn Pylyser, bassist Stefan Boret, percussionist Wilfried Hubrechsen en toetsenist Jean-Marie Huys, zeker hoog zullen scoren op de muziekbarometer.

Energie en daadkracht zullen op het podium pertinent weerklinken. Het park in Gits zal beslist de sfeer en de power van de jaren '60 ademen, maar dwepen met het verleden doet de band zeker niet.

Voor wie de groep niet kent, geven we hierbij graag een proevertje van een van hun recente optredens. Geniet ervan.

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio