Fontinnekermesse lonkt feestelijk

Ook valt er op de wijkkermesse een verdwaalt nonnetje te bespeuren, die een lekkere trappist zeker niet afslaat. Foto: Eric Vanhooren

Koekelare - Op zondag één juli 2018 is het weer feesten geblazen voor het wijkcomité De Fontinne (inwoners Ichtegemstraat en Berkenlaan). Lonkt de wijkkermesse al, het wijkcomité wil er alles aandoen opdat het event opnieuw een groot succes zou worden. Daarom nodigt het wijkcomité ‘alle inwoners van Koekelare’ uit op hun elfde zomerfeest, dat volledig in het teken staat van Vlaanderen Feest.

Afspraak op zondag één juli is dit keer ‘de lettertuin’, gelegen Ringlaan 18 te Koekelare. “Op het menu van de Fontinnekermesse staat: een heerlijke aperitief met hapjes, kip aan ’t spit met frietjes, gevolgd door een dessert en uiteraard koffie en gebak”, zegt woordvoerster Ria Vannieuwkerke.

Deelnemers worden er verwacht vanaf 11 uur om omstreeks 12 uur aan tafel te gaan. “Onze huis - DJ Gabriël zorgt voor de muzikale omlijsting in de namiddag en de natuur doet de rest. Er is de nodige kinderanimatie met o.a. een springkasteel”, geeft Ria ons nog mee.

Deelnemen

Kaarten (18 euro volwassenen en 12 euro kinderen bende de leeftijd van 12 jaar) zijn te verkrijgen bij voorzitter Peter Vanoverbeke, wonende Ichtegemstraat 136 te 8680 Koekelare. Telefoon: 0478-55.43.95 alsook bij alle overige bestuursleden.

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio