Familie pop-up camping ‘Camping Municipal’ staat in de steigers

Familie pop-up camping ‘Camping Municipal’ staat in de steigers

Zij zullen er ook zijn op de tweede editie van Camping Municipal op het domein 't Cringhene in Gits. Foto: If

Hooglede - Na de succesvolle editie van 2016 (toen 250 deelnemers) organiseert De Vlaamse Kultuurvereniging Gits voor de tweede maal Camping Municipal. Deze familie pop-up camping opent op de terreinen van ’t Cringhene in Gits, zijn deuren op zaterdag 30 juni en sluit zijn deuren op zondag één juli.

Liefhebbers van kamperen kunnen zo bij de start van de zomervakantie hun spullen van onder het stof halen. Immers ’t Cringhene in Gits wordt omgetoverd tot familiale pop - up camping. De ideale check- up in de laatste rechte lijn richting verlof.

Karaoké bij het kampvuur

Net als in 2016 streeft de Kultuurvereniging ernaar om het leven van op een camping naar domein ’t Chringhene te brengen. Door zorgvuldig gekozen animatie wordt de sfeer van kamperen wel heel dicht bij de kampeer- en/of natuurliefhebbers gebracht. Zo is er op zaterdagavond karaoke bij het kampvuur. De hongerigen kunnen genieten van een pizza, braadworst of friet en Doe-het-Zelvers kunnen met de barbecue aan de slag. De Scouts van Gits baten net als twee jaar terug, de bar uit.

Na één nachtje slapen beëindigt de camping zijn festiviteiten met een heerlijk ontbijt. Voor een overnachting met ontbijt betaal je 10 euro. Kinderen betalen 6 euro.

De camping opent op zaterdag 30 juni om 15 uur zijn deuren. Reus Gitsy zal er de kampeerders hartelijk verwelkomen. Op zondag 01 juli om 11 uur sluit de camping zijn deuren voor onbepaalde duur.

Maar natuurlijk is er veel meer dan dat. Zo kun je op zaterdag ook genieten van de campingradio, tennis, petanque (breng dus je ballen maar mee) en voetbal, maar kan je je ook uitleven in een familiezoektocht, een hindernissenparcours of beleef je intense vreugde aan het knutselhoekje, het kinderkapsalon, de speeltuin, het zwembad, enz.

Meer info

Vooraf inschrijven is wel een must. Wie een nachtje wil reserveren kan terecht op http://info@vkvg.be en dit tot en met vrijdag 22 juni waar je ook meer info krijgt. 

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio