"Klanten zijn bij ons geen nummer"

Dienstencheque-onderneming ‘Koelibri’ organiseert job-infodag

Dienstencheque-onderneming ‘Koelibri’ organiseert job-infodag

De Raad van Bestuur betaande uit v.l.n.r. boven: Claude Prinzie, Lindsey Hosten (Consulente), Dirck Devreker (Ondervoorzitter) en Tom Pollentier en onder: Jessy Salenbien (Voorzitter), Quanathi Staes (Consulente), Nele Walraet, Melissa Buffel en Els Cuvelier; die op dinsdag 26 juni een jobdag organiseert. Foto: Eric Vanhooren

Koekelare - Het Koekelaarse dienstenchequebedrijf ‘Koelibri’ organiseert op dinsdag 26 juni tussen 8 en 12 uur een job-infodag. Op de markt van Koekelare slaan de consulenten en raadsleden hun stand op om alle geïnteresseerden te informeren over de diensten.

“Zowel kandidaat werknemers als gebruikers zijn van harte welkom op dit infomoment”, steekt woordvoerster en consulente Lindsey Hosten van wal. “Met de komst van de nieuwe Raad van Bestuur waait er een nieuwe frisse wind door het bedrijf. Een website, een folder, een Facebookpagina, ieder bedrijf heeft dit tegenwoordig maar…… Koelibri wil zich daarvan onderscheiden.”

“Wij willen ons van andere bedrijven onderscheiden door naar onze dorpsgenoten toe te gaan. En wanneer kan dit het best? Op onze welgesmaakte wekelijkse marktdag (dinsdag) natuurlijk!”

Geen bijkomende administratiekosten

“We creëren werkgelegenheid voor onze mensen en wij willen het leven van iedereen die nood heeft aan huishoudelijke hulp verlichten”, klinkt het bij Lindsey. “Door de juiste klant aan de meest geschikte huishoudhulp te linken zorgen we voor een optimale werking van de dienst.”

Een klein, sterk team consultenten zorgt ervoor dat u zich als klant geen nummer voelt. “Persoonlijk contact en open communicatie zowel naar klant als werknemers toe staan voor ons voorop. Enkel hierdoor kunnen we een sublieme dienstverlening en goede werking garanderen”, benadrukt Lindsey nog. “Dankzij deze manier van werken kunnen we tot op heden nog steeds onze klanten bedienen ‘zonder’ bijkomende administratieve kosten aan te rekenen. Dit in tegenstelling tot heel wat poetsbedrijven uit de buurtgemeenten.”

Ambieer je een job bij DCO Koelibri of wens je gebruik te maken van professionele huishoudhulpen? Ga dan zeker eens een kijkje nemen op de wekelijkse marktdag van dinsdag 26 juni.

Ben je niet in de gelegenheid dit evenement te bezoeken, neem bij interesse zeker contact met hen op zodat ze een afspraak voor je kunnen regelen, hetzij bij hen op kantoor, hetzij bij u thuis.

Voor meer informatie

Voor meer inlichtingen kun je terecht bij: Lindsey Hosten op het nummer 051-58.29.09 of via mail naar http://info@koelibri.be. Je kunt ook contact opnemen met voorzitter Jessy Salenbien op 0478-32.45.25 of via mail naar http://salenbien.jessy@telenet.be .

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio