Unizo Koekelare inviteert Sven Nys die het zal hebben over ‘Ondernemen = Topsport’

Unizo Koekelare inviteert Sven Nys die het zal hebben over ‘Ondernemen = Topsport’

Sven Nys die onlangs zijn nieuw boek: 'Winnaars hebben een plan' aan de pers voorrstelde, komt morgenavond naar De Balluchon voor een boeiende vertelavond over 'Ondernemen = Topsport'. Foto: FB-pagina Sven Nys

Koekelare - Morgen donderdag 18 oktober komt de Kannibaal van Baal of De Keizer van het Veldrijden: Sven Nys naar de Fransmansgemeente Koekelare. De 42-jarige Sven Nys en voormalig wereldkampioen zal het in een boeiende uiteenzetting hebben over de gemeenschappelijke raaklijnen die er zijn tussen het bedrijfsleven en topsport.

Voormalig wereldkampioen Sven Nys is op vandaag een succesvol ondernemer en dat is kersvers Unizo-voorzitter Kristof Depreitere en zijn team niet ontgaan. Ze contacteerden Nys en vroegen hem als gastspreker van deze Unizo-avond. “Sven ging graag op onze vraag in en komt ons ondermeer vertellen over wat we kunnen leren uit de sportwereld”, duidt kersvers Unizo-voorzitter Kristof Depreitere. “Topsport en het bedrijfsleven/ondernemen hebben namelijk meer raaklijnen dan we denken. Teamwork, motivatie, focus en gedrevenheid zijn enkele belangrijke elementen die er morgenavond aan bod zullen komen.”

Tickets

Deze beslist boeiende avond is een organisatie van Unizo Koekelare in samenwerking met Fidea en Kantoor Volcke. Het vernieuwde bestuur van UNIZO Koekelare hoopt U dan ook te mogen verwelkomen op deze boeiende avond met als thema 'Ondernemen = Topsport'.

Deze voordracht gaat door op donderdag 18 oktober om 20 uur in 'De Balluchon', Moerestraat 19, Koekelare. UNIZO-leden Koekelare betalen tien euro, maar krijgen één gratis toegangskaart per lidnummer. Niet UNIZO-leden betalen 15 euro. Kaarten te verkrijgen bij Aveve Depreitere en Electro Decru. Meer info: 0485-79.29.14 .

 

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio