Gezocht deelnemers voor moestuinteam

Gezocht deelnemers voor moestuinteam

Foto: If

Hooglede - Kriebelen de vingers al een tijdje om te beginnen met een moestuintje? Je weet echter niet goed hoe eraan te beginnen? Wel dan is er goed nieuws….. Het kan misschien soelaas brengen en iets voor jou. In 7 à 8 lessen, die telkens doorgaan thuis bij de deelnemers van zo'n team, brengt een gespecialiseerd lesgever alle theorie en praktijk over.

De lessen volgen het ritme van het seizoen. Eerst wat theoretische bagage in het najaar, daarna vanaf maart wordt het allemaal veel praktischer en zijn de sessies afgestemd op datgene wat zich op dát moment in de moestuin afspeelt.

Deelnemers gezocht 

Van zodra er voldoende kandidaten (6 tot 8 deelnemers) zijn die bij elkaar in de buurt wonen, kan een eco-moestuinteam uit de startblokken schieten. Deelnemen aan een eco-moestuinteam kost je niets. Het provinciebestuur draagt de kosten voor de lesgever. De deelname aan alle sessies en het eventueel verwelkomen van je mede-cursisten in je woonkamer en moestuin volstaan als engagement! De opstart van de volgende moestuinteams is voorzien eind november 2018. 

Info en inschrijven

Voor meer informatie kunnen geïnteresseerden contact opnemen met Stad-Land-schap 't West-Vlaamse hart, Streekhuis Midden-West-Vlaanderen, Spanjestraat 141 te 8800 Roeselare; via http://westvlaamsehart@west-vlaanderen.be of via het nummer 051-27.55.50.  

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio