Een zee van volk op sfeervolle Kerstmarkt & Muziek in ’t Dorp

FOTO. Eerste X-Mas Trail lokt meer dan duizend deelnemers

Het Feestcomité Koekelare mag voor de zoveelste keer met fierheid terugblikken op hun kerstmarkt op het Sint-Maartens-plein van zaterdag 22 december. Het werd opnieuw een grandioze topeditie mede door de eerste X-Mas Trail die meer dan 1000 deelnemers lokte en waar velen na de run op de kerstmarkt bleven hangen. Het geheel werd afgerond in de vele horecazaken van Koekelare waar er in het kader van ‘Muziek in het Dorp’ het publiek werd getrakteerd op live muziek.

24 verenigingen pakten uit met een kraampje op de markt en zorgden meteen voor een gezellige sfeer. Het Feestcomité had zoals telkenjare gezorgd voor een aangepast muzikaal- en lichtprogramma met op het Concertplein kinderanimatie en tussendoor optredens van de Vosjesvrienden, Cirq Diabolique, Kristof Dekeyder, het trio Paspartoe en Edje Ska & The Pilchards die met hun ‘Decennial Tour’ het marktplein op z’n kop zette.

X-Mas Trail voor 'Kom Op Tegen Kanker' & 'Kinderkankerfonds'

De eerste X-Mas Trail, een run- en wandelevenement door de in kerstsfeer gehuld domein de Mote en tal van openbare gebouwen zoals o.a. het gemeentehuis, de Sint-Maartenskerk, de Balluchon en tal van andere; was een schot in de roos, mede doordat daar ook muzikaal talent de kans kreeg om er hun ding te doen en door het speciale podium waar de deelnemers op aan kwamen en van hun gloriemoment konden genieten. Kortom een topeditie waar zonder twijfel nog lang zal worden over nagekaart.

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio