Een recordopkomst: ‘185 smulpapen zorgen voor onvergetelijk feest’

FOTO. Super ‘Feest van de Gastvrijheid’

De Liberale Vrouwen met Durf van Ichtegem hebben in de Suprima Taste Lounge, voor de tweede keer op rij, alleenstaanden, eenzamen en kansarmen; een super Feest van de Gastvrijheid aangeboden. Maar liefst 185 smulpapen passeerden chef-kok Geert Vandaele en zijn team. “Een recordopkomst”, zo liet een trotse voorzitter Agnes Deman optekenen.

Maar liefst 185 mensen passeerden de revue aan de feestdis en genoten met volle teugen van dit kerstfeest. Een recordopkomst voor deze tweede editie. Voorzitter Agnes Deman en haar bestuur was in haar nopjes. Inderhaast moesten er zelfs een paar tafels bijgeplaatst worden, zodat iedereen dicht bij elkaar dit kerstfeest beleefde.

Er was niet alleen het lekkere feestmaal, klaargemaakt door Geert Vandaele en zijn schare medewerkers; voorzitter Agnes Deman had met haar team er ook voor gezorgd dat er muziek was en gedanst kon worden. Als toetje kregen de aanwezigen nog een gastoptreden van enkele lokale nachtegalen die live hun zangtalenten tentoon spreiden. Als slotakkoord van deze prachtige avond gingen alle aanwezigen nog met een verrassingspakket naar huis.

Valentijn 2019

Maar koken kost geld en dus organiseren de Liberale Vrouwen met Durf ook in 2019 opnieuw het ‘Valentijnontbijt’. De liefde van de man/vrouw gaat door de maag, dus een goede raad…. Nodig je partner uit naar het Valentijnontbijt op zondag 17 februari 2019. Place to be is Suprima Taste Lounge, gelegen Fabrieksweg 48 in Eernegem. Het ontbijt wordt er geserveerd vanaf 8u30.

Kaarten voor het uitgebreid ontbijt kosten tien euro en kunnen aangeschaft worden bij alle bestuursleden van de Liberale Vrouwen met Durf Ichtegem of telefonisch op de nummers 051-58.91.43 of 059-29.59.40. Mailen kan ook naar http://liberalevrouwen.ichtegem@gmail.com .

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio