Delfine Persoon verwent morgen zaterdag haar fans met ‘Meet & Greet en Fotoshoot’

Delfine Persoon verwent morgen zaterdag haar fans met ‘Meet & Greet en Fotoshoot’

9*voudig wereldkampioene boksen Delfine Persoon, komt mrigenvoormiddag naar garage Devisch in Eernegem voor een meet en greet met haar fans, net voor haar belangrijke kamp om de WBwereldtitelbij de pluimgewichten. Titele ze voor de tiende keer op het spel zet in Kortrijk. Delfine hier op de foto naast gewezen schepen Annick Vanderspurt uit Torhout heeft haar zinnen gezet op deze wereldtitelkamp die plaatsvindt in Kortrijk. Annick zal alvast voor haar duimen. Foto: Eric Vanhooren

Ichtegem - Delfine Persoon is op huidig ogenblik, negenvoudig WBC-wereldkampioene bij de lichtgewichten. Op zaterdag 9 maart 2019, verdedigt Delfine in zaal XXL van Kortrijk Xpo haar WBC-titel bij de lichtgewichten tegen de Amerikaans-Haïtiaanse Melissa St Vil, beter bekend onder de naam ‘Killer Mel’. Maar vooraf aan dit titelgevecht wil Delfine contact houden met haar fans en organiseert morgen zaterdag 23 februari, een fotoshoot en meet en greet in garage Hyundai Devisch in Eernegem.

Tussen haar drukke trainingsschema en haar job als politie-inspecteur, neemt Delfine Persoon nog steeds de tijd om contact te houden met haar fans en supporters. Zo ook morgen zaterdag 23 februari. Dan kun je de negenvoudige WBC-wereldkampioene ontmoeten tijdens een heuse meet-and-greet event gehouden bij garage Hyundai Devisch in Eernegem, gelegen Oostendesteenweg 208. Vanaf 10u30 tot 12 uur kun je met Delfine op de foto en/of een handtekening bekomen of een praatje maken.

Nieuwe wereldtitelkamp

Er wachten bokster Delfine Persoon en haar manager en trainer Filiep Tampere drukke tijden, want de 9-voudige wereldkampioene zet voor de tiende keer haar wereldtitel op het spel. Op zaterdag 9 maart 2019, verdedigt Delfine in zaal XXL van Kortrijk Xpo haar WBC-titel bij de lichtgewichten tegen de Amerikaans-Haïtiaanse Melissa St Vil (35 lentes jong, 163cm groot, maakte haar debuut in 2007 en woont in Brooklyn-New York), beter bekend onder de naam ‘Killer Mel’.

Opponent is klasbak

Deze explosieve “Little Mike Tyson” is een echte klasbak van formaat, waarmee Delfine zeker heel wat werk zal moeten verrichten om ze op haar knieën te krijgen en haar wereldtitel voor de tiende keer te kunnen verzilveren. Een opdracht die onze Delgfine zeker niet lichtvoetig zal opnemen.

Er wacht Delfine dus een pittige tegenstander en het belooft dus zeker een waanzinnig sportspektakel te worden op topniveau, inclusief een fantastische show met licht, geluid en muziek.

Diezelfde avond staan nog twee profkampen op het programma: Giovanni Techel uit Poperinge neemt het op tegen Angelo Turco uit Henegouwen; en ook Denis Rosescu zal zijn tegenstander proberen klein te krijgen in het midden van een kolkende zaal. Verder kunnen toeschouwers zich aan vijf amateurkampen verwachten. 

Historisch

Het is maar liefst 32 jaar geleden dat een professioneel boksgala van dergelijk niveau werd gehouden in Kortrijk. Toen pakte Belgisch bokser Jean-Marc Renard de Europese titel in sporthal Lange Munte.

Info & tickets

Meer info en toegangskaarten voor dit wereldtitelgevecht is te bekomen via http://www.boksgalakortrijk.be . Er zijn tickets beschikbaar in verschillende prijsklassen. Dit gaat van staanplaatsen over zitplaatsen in een luxe-tribune tot een heus vip-arrangement met eten en drinken. Het boksgala begint om 19 uur.

Staanplaatsen kosten 25 euro, zitplaatsen tribune 45 euro, zitplaatsen Ring 55 euro, Vip Café 90 euro, Vip Dinner 175 euro en Vip Dinner Tafel (zes personen) 990 euro.

 

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio