Slachtoffers woningbrand Bekegem krijgen elektrohuisraad cadeau van ‘Liberale vrouwen met durf’

FOTO. 266 Lekkerbekken genoten van Valentijnsontbijt

De liberale vrouwen met durf Ichtegem, hebben hun slogan ‘Mensen helpen die het moeilijk hebben’ opnieuw alle eer aangedaan. Het gezin Wouter Van Honsebrouck en Sofie Jansseune wonende in Bekegem, Dorpstraat 29; doe onlangs het slachtoffer waren van een woningbrand en daarbij hun hele hebben en houwen verloren, kregen op het onlangs gehouden Valentijnsontbijt, een set elektrohuishoudapparatuur cadeau; een duwtje in de rug zeg maar zodat ze een nieuwe start kunnen nemen.

Maar liefst 266 smulpapen schoven in zal Suprima in twee shifts aan voor het overheerlijke Valentijnsontbijt op het getouw gezet door de Ichtegemse Liberale Vrouwen met Durf. En dat het team van voorzitter Agnes Deman dan steevast voor een verrassing zorgt, daar twijfelt ondertussen niemand meer aan.

En dus keken alle aanwezigen reikhalzend uit naar wat komen zou. En ja…. het bestuur had het Bekegemse gezin Wouter Van Honsebrouck en Sofie Jansseune, die eind vorig jaar het slachtoffer werden van een woningbrand en daarbij hun hele inboedel in de vlammen zag opgaan, uitgenodigd voor een gratis Valentijnsontbijt. En na lekker gesmuld te hebben, wachtte hen nog een verrassing, want het bestuur overhandigde het echtpaar nog een spiksplinternieuwe set elektrohuishoudapparatuur bestaande uit o.a. een friteuse, een stofzuiger, een stoomstrijkijzer en een Senseo-apparaat. Kostprijs om en bij de vierhonderd euro.

Blue Night

Maar daar bleef het niet bij want het echtpaar viel van de ene verbazing in de andere. Ook de sponors van de onlangs gehouden Blue Night 2018 : Geert Vandaele, Vandorpe Andy en Friet at Home, deden hun duit in het zakje en schonken het echtpaar een gloednieuwe diepvries.

Op dit Valentijnsontbijt mochten ook nog twee jarigen een fles bubbels in ontvangst nemen.

 

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio