Vijfhonderd fashionista’s zien een kleurrijke maar vooral betoverende fashionshow

Foto. Modellen geven extra kleur en glans aan betoverende ‘Unizo’-modeshow (Deel 1)

Afgelopen woensdagavond liepen zo’n vijfhonderd modefreaks van de mooie Fransmansgemeente Koekelare en ruime omgeving storm voor de ‘Unizo’-modeshow in cultuurzaal De Balluchon. Een betoverende modeshow die geopend werd met dans van dansschool Revival en waar je duimen en vingers kon van aflikken

De achtste editei van de wondermooie en vooral betoverende Unizo Modeshwo kent opnieuw een overweldigend succes. Foto: Eric Vanhooren

En de toeschouwers werden extra verwend, want de organisatoren hadden voor de bezoekers bij het binnenkomen een gratis aperitief en hapjes voorzien. Na de show kregen ze nog een gratis dessert aangeboden. Op het einde van de fashionshow werden nog talrijke waardebonnen weggeschonken onder de aanwezigen.

Tien deelnemende handelszaken

Kristof Depreitere, sinds begin dit jaar de nieuwe lokale voorzitter, mag tevreden terugblikken op deze achtste editie waar de eerste Lente/Zomercollectie van tien deelnemende handelszaken aan het publiek gepresenteerd werd. Volgende fashionwinkels namen deel: ‘Tuureluur’, (Kinderkledij),  Ringlaan 63 Koekelare; ‘ML Mode’, (Jonge dames- en dameskledij), Stationsstraat 10 Eernegem; ‘Exacto His Style’, (Modieuze herenkledij), Belhuttebaan 24b Koekelare; ‘Kenèllo’, (Shoes & Fashion), Belhuttebaan 31 Koekelare; ‘Marijke Beauty & Fashion’, (Trendy Fashion Kledij), Werkenstraat 31 Vladslo Diksmuide; ‘Lingerie Tanja’, (Lingerie, nachtkledij & badmode), Oostendestraat 40 Torhout; ‘Shoe kids’, (Kinder – en Jeugdschoenen), Burg 61  Torhout; ‘Dorine en Marc’, (Optiek-Juelen-Uurwerken), Noordomstraat 18 Koekelare; ’Les Ciseaux’, (coiffure mannen-vrouwen-kinderen), Ichtegemstraat 144 Koekelare en ‘Cleo Beautiek’, (Parfumerie Schoonheidsinstituut), Ringlaan 54 Koekelare.

Wondermooie collectie

De modellen toonden het publiek een unieke, wondermooie en bij momenten een eigenzinnige maar vooral betoverende collectie waarbij een hoog ‘glamgehalte’ het geheel kleurde en de toon zette.

Maar niet alleen de kledij scoorde bij het publiek; ook de bijhorende accessoires zoals schoenen, handtassen en juwelen vielen bij de toeschouwers in de smaak. Kortom….. alles klikte wonderwel met elkaar zodat de aanwezigen smulden van de frisse, eigenzinnige en toch betaalbare collectie, samengesteld uit stukken van bekende en onbekende merken.

Een bezoekje brengen aan een van de deelnemende handelszaken in de loop van dit weekend, kan lonend zijn want velen zijn langer open en sommigen geven extra korting.

UNIZO Koekelare organiseerde deze modeshow als stimulans voor de lokale economie. “In een periode van volop online aankopen, kunnen de aanwezigen ervaren dat de lokale handelaars echte vakmensen (vakvrouwen) zijn waarvan je nog echte raad en daad krijgt”, stelde Unizo-voorzitter Kristof Depreitere overtuigend. 

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio